Κάδος απορριμμάτων DIY Rope »


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fepka/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Είχαμε τον ίδιο παλιό κάδο απορριμμάτων στην κρεβατοκάμαρά μας εδώ και χρόνια, και το μισούσα. . . χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω καν γιατί το κράτησα τόσο καιρό. Δεν είναι χαριτωμένο, είναι πολύ μικρό και υπάρχουν πολλά κομμάτια τσίχλας στο εσωτερικό. TMI; Συγνώμη!

Ευτυχώς για μένα, σε ένα από τα πολλά ψώνια μου στο Dollar Tree για να φτιάξω περισσότερα βιβλία Λίμνη στοίβες από βιβλία, βρήκα έναν λευκό μεταλλικό κάδο απορριμμάτων. Το έβαλα στο καλάθι μου και σκέφτηκα, “Γεια, αυτό είναι πραγματικά πιο ωραίο από αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή, και είναι μόνο 1 $. Δεν μπορώ να το νικήσω!” Δεν επρόκειτο να το φτιάξω ή να κάνω κάτι γι’ αυτό Λοιπόν, αυτό ήταν μέχρι που έφτασα μερικούς διαδρόμους και βρήκα σχοινί Ποιος ήξερε ότι το Dollar Tree είχε σχοινί;! Και ωραίο σχοινί! για 1 $!*Σημείωση – ΔΕΝ αγόρασα αρκετό σχοινί στο πρώτο μου ταξίδι επειδή υποτίμησα πόσο θα κόστιζε για να καλύψω αυτό το κακό αγόρι, και στο δεύτερο ταξίδι μου σε ένα άλλο Dollar Tree ανακάλυψα ότι τα πακέτα τους με σπάγκους περιέχουν 4 μέτρα σχοινί αντί για 2,5 μέτρα.Ήταν η τυχερή μου μέρα!Πάντως πρόσεχε πόσο σχοινί έχει στις συσκευασίες που αγοράζεις για να πάρεις την σωστή ποσότητα!

Αναγκαίες:

 • πιστόλι θερμής κόλλας και ξυλάκια κόλλας
 • Κάδος απορριμμάτων Dollar Tree ή όποιος φτηνός μεταλλικός κάδος απορριμμάτων θέλετε
 • σχοινί – χρειάστηκαν 80 πόδια σχοινί για να καλύψει τον κάδο σκουπιδιών. Μπορείτε να πιστέψετε ότι χρειάστηκε τόσο πολύ σχοινί; Αυτό είναι πάνω από 28 μέτρα σχοινιού – αυτό είναι περισσότερο από το ένα τέταρτο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου! Εμβρόντητος! Τέλος πάντων, στις οδηγίες!

Οδηγίες ταξιδιού:

 • βάλτε το πιστόλι θερμής κόλλας ώστε να ζεσταθεί η κόλλα
 • κολλήστε το σχοινί στην επάνω άκρη του κάδου, γυρίζοντας την άκρη λίγο λίγο για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει στη θέση του.

 • Μόλις επιστρέψετε στο σημείο όπου ξεκινήσατε να κολλάτε το σχοινί, κόψτε το σχοινί και κολλήστε το στο αρχικό κομμάτι, κάνοντάς το έναν τακτοποιημένο κύκλο από σχοινί. Θέλετε η κορυφή να φαίνεται ωραία!
 • τώρα γυρίστε τον κάδο απορριμμάτων ανάποδα ώστε το σχοινί που μόλις κολλήσατε στον κάδο απορριμμάτων να βρίσκεται στο πάτωμα/το τραπέζι σας.

 • αφού κόλλησα αυτό το πρώτο κομμάτι σχοινιού στο χείλος του κάδου, ΔΕΝ κόλλησα το σχοινί μέχρι ο κάδος καθόλου, καθώς θα διέσχιζε τα ανοίγματα του κάδου. Κόλλησα το σχοινί ΜΟΝΟ στις άλλες σειρές σχοινιού. Έτσι, τώρα που ο κάδος απορριμμάτων είναι ανάποδα, περάστε την κόλλα σας κατά μήκος του σπάγκου που μόλις βάλατε στην άκρη. Συνεχίστε να κολλάτε τη νέα σειρά στην παρακάτω σειρά μέχρι να σας τελειώσει το κορδόνι.
 • αν σας τελειώσει το κορδόνι, κολλήστε ένα νέο κομμάτι στην άκρη του τελευταίου κομματιού και συνεχίστε να κολλάτε το νέο κομμάτι κορδόνι στις παρακάτω σειρές.

 • συνεχίστε να κολλάτε το σχοινί γύρω από τον κάδο μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος του κάδου.

 • όταν φτάσετε στο κάτω μέρος του κάδου, συνεχίστε να κολλάτε το σχοινί σε ομόκεντρους κύκλους. Το βρήκα πιο εύκολο να ακουμπήσω τον κάδο απορριμμάτων στην αγκαλιά μου και να τον περιστρέψω λίγο λίγο καθώς κόλλησα το κορδόνι στα κομμάτια από κάτω. (δείτε την παραπάνω φωτογραφία)
 • όταν πλησίασα στο κέντρο του πυθμένα, έστριψα το σχοινί σε μικρούς κύκλους όπως θα ήταν (χωρίς να το κολλήσω) για να πάρω μια ιδέα για το πόσο ακόμα σχοινί θα χρειαζόμουν. Στη συνέχεια έκοψα το κομμάτι στο εκτιμώμενο μήκος ώστε να είναι ευκολότερο να το δουλέψω.

 • καθώς πήγαινα στο κέντρο του βυθού, το μήκος του σχοινιού άρχισε να ξεφτίζει. Μέχρι να το κόλλησα έμοιαζε κάπως έτσι (δείτε την παραπάνω φωτογραφία). Αν σας συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε!

 • το μόνο που έκανα για να το φτιάξω ήταν να κόψω όλες τις ξεφτισμένες άκρες και να σφυρηλατήσω τα υπόλοιπα στην κόλλα.

Τώρα έχετε έναν πολύ χαριτωμένο κάδο απορριμμάτων για να γεμίσετε. . . σκουπίδια χαχα!

Μην χάσετε ποτέ ξανά μήνυμα!

Comments (No)

Leave a Reply