Μπαστούνια Pretzel με σοκολάτα »

Αυτά τα κουλούρια με σοκολάτα είναι γλυκά, αλμυρά και 1000% νόστιμα! Τα κορίτσια μου και εγώ αποφασίσαμε να τα φτιάξουμε διασκεδαστικά και πολύχρωμα για την άνοιξη, αλλά μπορείτε να τα κάνετε γιορτινά για κάθε γιορτή ή περίσταση αντικαθιστώντας τα ψεκάσματα ή χρησιμοποιώντας χρωματιστά γλυκά.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Αν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, η οποία με βοηθά να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίξω εν μέρει τον εθισμό μου στο Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς αμαζόνα. comεπειδή συμμετέχω στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC.

Συστατικά:

 • καλάμια κουλούρι
 • τσιπς/μπάρες σοκολάτας ή λιωμένες καραμέλες (π.χ αυτό)
 • πασπαλίζουμε ή άλλες επικαλύψεις
 • χαρτί ανθεκτικό στη λιπαρότητα
 • *προαιρετικά* ένα ψηλό ποτήρι/μπολ για να βάλετε τη λιωμένη σοκολάτα για να διευκολύνετε το βύθισμα

Κατευθύνσεις:

 1. λιώνουμε τη σοκολάτα ή λιώνει η καραμέλα
 2. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα ψηλό γυάλινο βάζο για να διευκολύνετε το βούτηγμα
 3. βουτάμε ένα καλάμι κουλούρι στη λιωμένη σοκολάτα
 4. τοποθετήστε τα σοκολατένια κουλούρια σε ένα κομμάτι χαρτί κεριού
 5. διακοσμήστε με πασπάλισμα, χρωματιστή ζάχαρη, καραμέλες, ξηρούς καρπούς κ.λπ
 6. αφήνουμε έξω τα σοκολατένια κουλούρια μέχρι η σοκολάτα να έχει χρόνο να δέσει

Αν έχετε μικρά, αυτή είναι η τέλεια γλυκιά απόλαυση για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε. Πήρα πολύ «βοήθεια» από τα κορίτσια μου σε αυτό. Σίγουρα, η βοήθειά τους οδήγησε σε μερικά λιγότερο από τέλεια κουλούρια καλυμμένα με σοκολάτα, αλλά παρόλα αυτά έγιναν αξιολάτρευτα, έχουν υπέροχη γεύση και περάσαμε υπέροχα. Θα το έλεγα νίκη!

Μόλις δέσει η σοκολάτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουλούρια σε αεροστεγές σακουλάκι και θα διατηρηθούν για περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Αν δεν τα φυλάξετε σε αεροστεγές δοχείο/σακούλα, θα μπαγιάσουν.

Αυτά αποτελούν ένα διασκεδαστικό και νόστιμο δώρο για οποιονδήποτε. Απλά συνδέστε μερικά τσάντα περιποίησηςκαι δέστε με μια χαριτωμένη κορδέλα!

Μην χάσετε ποτέ ξανά μήνυμα!

Comments (No)

Leave a Reply