Ρουστίκ διακόσμηση με κουπιά κανό


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fepka/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Πώς να διακοσμήσετε με κουπιά κανό με μοναδικούς τρόπους

Θέλατε ποτέ να βγάλετε ένα κουπί κανό από το γκαράζ και να το κρεμάσετε στον τοίχο του σπιτιού σας; Αυτή μάλλον δεν ήταν από τις πρώτες σου σκέψεις. Ωστόσο, τα παλαιωμένα ξύλινα κουπιά έχουν μια συγκεκριμένη γοητεία που μπορούν να προσθέσουν έναν ζεστό χαρακτήρα σε ένα σπίτι. Στην πραγματικότητα, η διακόσμηση με κουπιά κανό γίνεται αρκετά δημοφιλής και είναι κάτι που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε αφού δείτε πώς χρησιμοποιούνται.

Εάν δεν έχετε παλιά κουπιά για κανό, μπορείτε εύκολα να τα αγοράσετε σε υπαίθρια αγορά ή υπαίθρια αγορά. Θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε για τον προορισμό τους ή θα μπορούσατε να διασκεδάσετε λίγο μαζί τους στη διακόσμησή σας. Εκτός από την απλή εμφάνιση ενός, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε, όπως ένα κεφαλάρι, με ένα ή περισσότερα κουπιά. Βρήκα αρκετούς μοναδικούς τρόπους για αυτό διακοσμήστε με κουπιά κανό που είναι και εύκολα και διασκεδαστικά.

Οι καλύτεροι τρόποι διακόσμησης με κουπιά κανό

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ διαφορετικά κουπιά για να διακοσμήσω την καμπίνα μας. Δεδομένου ότι η καμπίνα μας βρίσκεται σε μια μικρή λίμνη, κάνει το στήσιμο του κουπί ακόμα πιο κατάλληλο. Αλλά ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το σπίτι σας, αν σας αρέσει το ρουστίκ στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπιά ως διακόσμηση.

Τα κουπιά καγιάκ είναι επίσης διασκεδαστικά, αλλά θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο για να τοποθετήσετε ένα. Έχουμε ένα κάθισμα πάνω από ένα παράθυρο στην καμπίνα μας και καταλαμβάνει ολόκληρο το κεφάλι οκτώ ποδιών.

Μου αρέσει να ομαδοποιώ πολλά κουπιά μαζί, σε διαφορετικές αποχρώσεις και ύψη, και να τα βάζω σε μια γωνία για να ζεστάνετε τον χώρο. Με παρόμοιο τρόπο, θα μπορούσατε να ομαδοποιήσετε πολλά κουπιά μαζί για να τα κρεμάσετε σε έναν τοίχο. Ωστόσο, πέρα ​​από τις απλές ομαδοποιήσεις, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με κουπιά.

Ένα ντουλάπι μπάνιου

Ο σύζυγός μου έφτιαξε αυτό το ράφι για το ρουστίκ μπάνιο μας με μερικά κοντά κουπιά για τα πλαϊνά.

σχάρα κουπί κανό

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια μεγαλύτερη μονάδα ραφιών με κουπιά πλήρους μεγέθους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στερεώσετε ξύλινες σανίδες στα πλαϊνά του πτερυγίου με βίδες.

Ρουστίκ πληρωτικό χώρου

πλήρωση χώρου κουπί κανό

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να διακοσμήσετε με ένα κουπί κανό είναι να το ακουμπήσετε σε έναν τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, είχα έναν άβολο χώρο στην άκρη του τοίχου της γκαλερί μου όπου τελείωνε το loveseat. Το κουπί γεμίζει αυτόν τον χώρο και κάνει τα πάντα πιο συνεκτικά.

Διακόσμηση βεράντας με κανό

διακόσμηση βεράντας με κουπί κανό

Για κάποιον που έχει την τάση να σκοτώνει οποιοδήποτε φυτό ή θάμνο που δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, ένας κουβάς με κουπιά λειτουργεί καλύτερα από έναν ευαίσθητο θάμνο. Εάν χρησιμοποιείτε παλιά κουπιά κανό για να διακοσμήσετε εξωτερικά, καλό είναι να τα καλύψετε με πολυουρεθάνη για να αποφύγετε επιπλέον καιρικές συνθήκες.

Διακοσμήστε διακριτικά με ένα κουπί κανό

λεπτή ιδέα διακόσμησης για κουπιά κανό

Μερικές φορές η διακόσμηση με ένα κουπί κανό σημαίνει απλώς προσθήκη λίγης υφής με διακριτικό τρόπο. Αυτό το κουπί στηρίζεται σε μια άκρη που έχει περίπου το ίδιο χρώμα με το κουπί. Θα ήταν εύκολο να το χάσετε αν δεν υπήρχαν τα γραφικά.

Περισσότερα Διακοσμήστε με κουπιά κανό

Κεφαλάρι με κουπί κανό

κεφαλάρι κουπί κανό
Κεφαλάρι με κουπί κανό Διακοσμητικές γωνίες

Απλώς τοποθετήστε μια ποικιλία από κουπιά κανό πίσω από το κρεβάτι σας ή συνδέστε τα πρώτα σε ένα κομμάτι λεπτού ξύλου. Ένα κομμάτι κόντρα πλακέ 1×6 ή ένα λεπτό κομμάτι κόντρα πλακέ είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βιδώσετε τα κουπιά μεταξύ τους. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κόλλα γρήγορης συγκόλλησης για να κρατήσετε κάθε κουπί στη θέση του.

Σχάρα με κουπιά κανό

Μια απλή ιδέα, με ένα μόνο κουπί, είναι να το κρεμάσετε στον τοίχο και να του προσθέσετε γάντζους. Χρησιμοποιήστε το σε ένα νηπιαγωγείο, στην είσοδο ή στο mumroom για να κρεμάσετε προμήθειες. Και μπορείτε να αφήσετε το κουπί απλό ή να ζωγραφίσετε κάτι πάνω του.

Σχετικά: Διακόσμηση vintage με κουπιά

Οθόνη κορνίζας φωτογραφιών με κουπί κανό

Εμφάνιση εικόνας κουπί κανό
Προβολή φωτογραφίας με κουπί κανό BHG

Μου αρέσει αυτή η ιδέα από το Better Homes and Gardens για μια προβολή φωτογραφιών με κορνίζα. Αυτό το DIY γίνεται εύκολα με λίγα κουπιά και μερικά άγκιστρα τοίχου.

Ζωγραφισμένη διακόσμηση κουπιών

Για ένα πιο shabby chic στυλ, μπορείτε πάντα να βάψετε ένα κουπί και να προσθέσετε μερικά vintage νούμερα. Μου αρέσει αυτή η ιδέα!

Αν δεν έχετε μαζέψει κουπιά πριν, πιστεύετε ότι θα ξεκινήσετε τώρα;

Comments (No)

Leave a Reply