5 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε μια νέα στέγη


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fepka/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Εάν είστε έτοιμοι για μια νέα στέγη για το σπίτι σας, θέλετε να είστε όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι πριν κάνετε μια τελική επιλογή. Η αντικατάσταση ή η προσθήκη μιας νέας στέγης μπορεί να κάνει κάποιες αποφάσεις αγχώδεις, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Και αυτή η προσθήκη στο σπίτι σας μπορεί να κοστίσει περισσότερο από ό,τι νομίζατε.

Νέα στέγη

Τι να κάνετε πριν προσθέσετε τη νέα σας στέγη

Κάθε φορά που κάνουμε σχέδια για ένα νέο έργο βελτίωσης σπιτιού, δεν είναι ποτέ εύκολο να γνωρίζουμε για τι να προετοιμαστούμε πρώτα. Φυσικά θέλουμε να εστιάσουμε στην αξία, όχι στην τιμή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ενώ όλοι θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα και να έχουμε την καλύτερη αξία για τη στέγη μας, μερικές φορές και τα δύο φαίνονται αδύνατα.

Εξάλλου, έχουμε τόσες πολλές ερωτήσεις και ανησυχίες πριν εγκαταστήσουμε μια στέγη και πρέπει να το σχεδιάσουμε προσεκτικά. Ερωτήσεις σχετικά με την εγγύηση, το στυλ και τον τύπο του έρπητα ζωστήρα, τον καλό αερισμό και πολλά άλλα παίζουν ρόλο. Θέλουμε η διαδικασία εγκατάστασης να είναι χωρίς άγχος και απρόσκοπτη.

Επιπλέον, πρέπει να κάνουμε σχέδια για να μετακινήσουμε τα οχήματά μας, να αφαιρέσουμε τη διακόσμηση των τοίχων, να σχεδιάσουμε ένα ασφαλές μέρος για τα κατοικίδια και τα παιδιά μας, να τακτοποιήσουμε τον εξωτερικό χώρο και πολλά άλλα. Θέλουμε επίσης το σπίτι μας να έχει ωραία εμφάνιση και πρέπει να σχεδιάσουμε χρώμα και στυλ που να ταιριάζουν με τη γειτονιά.

Ωστόσο, πρέπει πάντα να ακολουθείτε αυτές τις πέντε οδηγίες όταν αγοράζετε ένα υλικό στέγης.

  • Επιλέξτε ανάλογα με το κλίμα
  • Σκεφτείτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας
  • Μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας
  • Εξετάστε τη συνολική διαδικασία εγκατάστασης
  • Σκεφτείτε τη συντήρηση που συνοδεύει

Για παράδειγμα, εξετάστε όλα αυτά τα σημεία πριν κάνετε οποιοδήποτε από τα Στέγες Grosse Pointe Farms θα σας προετοιμάσει και θα κάνει με σιγουριά μια ενημερωμένη επιλογή.

Νέα στέγη

1 – Εξετάστε το κλίμα των ηλιακών συλλεκτών

Το πού στην οροφή εγκαθιστάτε τους ηλιακούς σας συλλέκτες είναι λιγότερο σημαντικό από εκεί που συνήθως ανατέλλει και δύει ο ήλιος. Σε ορισμένα περιβάλλοντα, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές από ένα υλικό στέγης. Φυσικά, θα πρέπει να φροντίσετε να γίνουν πρώτα τυχόν επισκευές ή αντικαταστάσεις στέγης. Ελέγχετε πάντα την κατάσταση της στέγης σας πριν την εγκατάσταση.

Για παράδειγμα, ενώ τα ασφάλτινα βότσαλα είναι δημοφιλή, δεν θα θέλατε να τα χρησιμοποιήσετε σε περιοχές όπου ο πάγος και το χιόνι μπορεί να είναι πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, υλικά όπως το μέταλλο και το πλακάκι είναι πιθανό να διαρκέσουν περισσότερο σε περιοχές με πολύ αέρα ή χιόνι. Επιπλέον, ελέγχετε πάντα πόσο βάρος μπορεί να αντέξει η στέγη σας και την αποστράγγιση του νερού.

Ηλιακούς συλλέκτες

2 – Σκεφτείτε το στυλ του σπιτιού σας και της γύρω γειτονιάς σας

Εξετάστε το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού σας ως έναν άλλο παράγοντα στην απόφασή σας για στέγες. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα υλικό στέγης που ταιριάζει με την αισθητική του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, ο έρπητας ζωστήρας είναι μια κοινή επιλογή για σπίτια με πιο συμβατικό σχεδιασμό.

Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μια μεταλλική στέγη στο υπερσύγχρονο σπίτι σας. Όσον αφορά τη νέα σας εγκατάσταση στον τελευταίο όροφο, θα θελήσετε να λάβετε υπόψη την αισθητική του περιβάλλοντος και να το διατηρήσετε εντός αυτών των παραμέτρων.

3 – Εξετάστε τον προϋπολογισμό σας για τη νέα σας στέγη

Φυσικά, θα θελήσετε να εξετάσετε τα οικονομικά σας πριν ξεκινήσετε αυτό το έργο βελτίωσης σπιτιού. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κόστος μεταξύ διαφορετικών υλικών στέγης, επομένως η εύρεση μιας οικονομικής λύσης που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας είναι κρίσιμη. Αν ψάχνετε για φθηνό υλικό στέγης, τα ασφάλτινα βότσαλα είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας, ενώ τα πλακάκια και το μέταλλο μπορούν να σας κάνουν να επιστρέψετε μια όμορφη δεκάρα.

Η εξοικονόμηση για τη στέγη ή την αντικατάστασή σας εκ των προτέρων και χρόνια πριν είναι φυσικά μια καλή ιδέα. Οι ειδικοί λένε να εξοικονομείτε τουλάχιστον 1% της αξίας του σπιτιού σας κάθε μήνα κατά την προετοιμασία. Μια αντικατάσταση στέγης μπορεί να κοστίσει έως και 14.000 $ ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα που θα επιλέξετε. Θα θελήσετε επίσης να ερευνήσετε πώς να το κάνετε αυτό σχεδιάστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για αυτή τη βελτίωση του σπιτιού τουλάχιστον λίγα χρόνια νωρίτερα.

4 – Εξετάστε τη διαδικασία εγκατάστασης

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της στέγης σας είναι η διαδικασία εγκατάστασης. Τα υλικά στέγης ποικίλλουν ως προς το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να τοποθετηθούν. Τα ασφάλτινα βότσαλα και οι μεταλλικές στέγες είναι δύο παραδείγματα υλικών που είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθούν αν δεν είστε σίγουροι για την ολοκλήρωση της δουλειάς. Από την άλλη πλευρά, ένα πιο απαιτητικό υλικό, όπως πλακάκι ή σχιστόλιθος, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν το εγκαταστήσετε μόνοι σας.

5 – Σκεφτείτε την απαιτούμενη συντήρηση

Τέλος, θέλετε επίσης να λάβετε υπόψη την απαραίτητη συντήρηση κατά την επιλογή της στέγης σας. Μερικοί υλικά στέγης χρειάζονται περισσότερη συντήρηση από άλλα. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αντικαθιστάτε τα ασφαλτικά βότσαλα κάθε 20 χρόνια. Και ενώ οι κεραμοσκεπές και οι μεταλλικές στέγες διαρκούν πολύ περισσότερο με την κατάλληλη συντήρηση, θα θέλετε να προετοιμαστείτε για το κόστος συντήρησης.

Τελευταίες σκέψεις για τη νέα σας στέγη

Πότε επιλογή στέγης, εμπλέκονται πολλά. Το κλίμα της περιοχής σας θα πρέπει να είναι καθοριστικός παράγοντας, καθώς ορισμένες ποικιλίες ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε ένα στυλ στέγης που συμπληρώνει την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας, ώστε να φαίνεται το καλύτερο. Ο προϋπολογισμός είναι ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας. θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι εντός των δυνατοτήτων σας.

Η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και πιθανώς πιστοποιήσεις, επομένως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι επαγγελματίες που θα επιλέξετε έχουν τα προσόντα και την υψηλή εκτίμηση.

Τέλος, θυμηθείτε τι συντήρηση απαιτείται με όποιο είδος επιλέξετε. Επιπλέον, αυτό μπορεί να διαφέρει είτε επιλέγετε έρπητα ζωστήρα, μέταλλο, ξύλο ή άλλα υλικά, οπότε αν η τακτική συντήρηση είναι δαπανηρή αργότερα, αυτό είναι επίσης ένα θέμα.

Καθαρισμός στέγης

Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, τόσα πολλά έρχονται στο μυαλό σας όταν πρόκειται για τη συντήρηση του σπιτιού σας – ο καθαρισμός στέγης είναι ένα από αυτά. Είναι τόσο σημαντικό να το διατηρείτε καθαρό και απαλλαγμένο από υπολείμματα, τα οποία συχνά μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμη βλάβη.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Comments (No)

Leave a Reply