6 δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης για την ανακαίνιση του σπιτιού σας


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fepka/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Όταν σχεδιάζετε την επόμενη ανακαίνιση του σπιτιού σας, θα θέλετε να παρακολουθείτε τον προϋπολογισμό σας χρησιμοποιώντας οικοδομικά υλικά χαμηλής συντήρησης και οικονομικά προσιτά. Θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι η Αμερική βρίσκεται στη μέση μιας τρέλας για τη βελτίωση του σπιτιού. Επιπλέον, τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία που αποκαλύπτονται από το Discover Home Loans δείχνουν ακριβώς αυτό Το 79% των ιδιοκτητών σπιτιού προτιμούν να ανακαινίσουν το σπίτι τους παρά να αγοράσουν ένα καινούργιο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Πώς η επιλογή δομικών υλικών χαμηλής συντήρησης μπορεί να βελτιώσει το έργο σας

Όλοι αγαπάμε και εκτιμούμε το σπίτι μας. Έτσι, φυσικά, θέλουμε να βρούμε τρόπους να τα κάνουμε πιο όμορφα και πιο άνετα για τις οικογένειές μας. Όλοι ανυπομονούμε να εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα ή να πάρουμε μια υποθήκη που θα μας δώσει την πολυτέλεια να ολοκληρώσουμε αυτά τα έργα. Μερικές φορές η ανακαίνιση ενός μπάνιου ή της κουζίνας μπορεί να αυξήσει τη δικαιοσύνη και τη συνολική αξία του σπιτιού μας.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για την ανακαίνιση ενός ακινήτου, όπως η βελτίωση της λειτουργικότητας, η αύξηση της άνεσης και η αύξηση της αξίας μεταπώλησης. Επιλέξτε δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης για να διασφαλίσετε ότι θα σημειώσετε όλα αυτά τα πλαίσια κατά τη διάρκεια ενός έργου αναδιαμόρφωσης. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να μην καταρρεύσει το έργο σας με την πάροδο του χρόνου. Και διατηρεί την αξία του μακροπρόθεσμα.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε πώς να αναζητήσετε μερικά από τα πιο χαμηλής συντήρησης δομικά υλικά της αγοράς.

ιδέες για τη βελτίωση του σπιτιού

1 – Μόνωση Polyiso

Με την ενεργειακή απόδοση στην κορυφή των καταλόγων προτεραιοτήτων των περισσότερων ιδιοκτητών σπιτιού το 2023, δεν είναι περίεργο που τα έργα μόνωσης είναι από τις πιο σύγχρονες ανακαινίσεις στον κλάδο της οικιακής βελτίωσης. Είτε πρόκειται για μόνωση υπόγειας, στέγης ή τοίχου, οι ιδιοκτήτες σπιτιού αναζητούν τρόπους να αυξήσουν την τιμή R του σπιτιού τους και να μειώσουν τις θερμογέφυρες όπως ποτέ πριν.

Κατά την εξερεύνηση τύποι μόνωσης για εξωτερικούς τοίχους, η κύρια επιλογή στην αγορά είναι το φύλλο Polyiso. Αν και θα είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τις επιλογές βασικού ψεκασμού αφρού ή ψάθας από υαλοβάμβακα, τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ της υψηλότερης τιμής.

Επιπλέον, η τιμή R ανά ίντσα είναι μεγαλύτερη από 6, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες σπιτιού να χρησιμοποιήσουν μια λεπτή, συγκρατημένη σανίδα που δεν περιορίζει τις επιλογές δόμησης, όπως πιο δυσκίνητα προϊόντα μόνωσης. Επιπλέον, τα δομικά υλικά όπως αυτά έχουν μια στιβαρή και άκαμπτη κατασκευή σανίδων που εξασφαλίζει συνεχή μόνωση για τους τοίχους του σπιτιού σας που δεν απαιτούν συνεχή συντήρηση λόγω καθίζησης με την πάροδο του χρόνου και παραμόρφωσης λόγω ισχυρών ανέμων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

2 – Παράθυρα ποιότητας Hurricane

Τα παράθυρα είναι μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές της παροχής ενός αεροστεγούς κτιρίου για το σπίτι σας. Και ένα από τα πρώτα μέρη που παθαίνουν ζημιές όταν ο καιρός είναι κακός. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού ανταλλάσσουν παλιομοδίτικα ξύλινα κουφώματα με αντάλλαγμα επιλογές αλουμινίου.

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι πλήρως ανθεκτικά στην υγρασία. Και δεν έχετε καμία ζημιά από τις ακτίνες UV όπως τα ξύλινα κουφώματα. Συνήθως, τα ξύλινα κουφώματα πρέπει να βάφονται ή να επεξεργάζονται τακτικά για να αποφευχθεί η ζημιά από τον ήλιο.

Για εκείνους τους ιδιοκτήτες σπιτιού που ζουν σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ακραία καιρικά φαινόμενα και έχουν λίγο περισσότερα να επενδύσουν σε μια αναβάθμιση παραθύρων, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από το αλουμίνιο αναβαθμίζοντας σε παράθυρα από χάλυβα τύπου τυφώνα.

Χρησιμοποιώντας ένα συμπαγές ατσάλινο πλαίσιο και φτερά που είναι πλήρως ανθεκτικά σε ζημιές από κρούση, τα παράθυρα τύπου τυφώνα χρησιμοποιούν ενισχυμένο γυαλί που μπορεί να αντέξει ανέμους έως 250 MPH και κρούσεις βλημάτων έως 160 MPH.

Όταν οι γείτονές σας βιάζονται να πάρουν έναν επαγγελματία επισκευαστή τζαμιών μετά από μια άσχημη καταιγίδα, η περιουσία σας θα είναι αλώβητη με τα παράθυρα ποιότητας τυφώνα.

3 – Χαλύβδινη επένδυση

Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη ρουστίκ γοητεία της παραδοσιακής επένδυσης από ξύλο και τούβλο, οι απαιτήσεις συντήρησης αυτών των υλικών τα καθιστούν απαγορευτικά ακριβά για τους σημερινούς ιδιοκτήτες σπιτιού που ζουν έναν τρόπο ζωής εν κινήσει. Για παράδειγμα, οι ξύλινες σανίδες πρέπει να συντηρούνται ή να βάφονται κάθε δύο χρόνια για να διατηρηθούν οι μονωτικές τους ιδιότητες. Εναλλακτικά, υλικά όπως το τούβλο θα πρέπει να σφραγίζονται τακτικά για να αποφευχθεί η απορρόφηση υγρασίας.

Τα καλά νέα είναι ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να έχουν την ίδια ρουστίκ εμφάνιση από πέτρα, ξύλινες σανίδες ή πλαισιώσει σανίδα και σανίδα ενώ η βιωσιμότητα δεν εμποδίζει την επιλογή των σύγχρονων ξύλινων ξύλινων καμπίνων. Και το κατασκευάζουν σε στυλ που δεν διακρίνονται από τα παραδοσιακά υλικά επένδυσης. Επιπλέον, η χαλύβδινη επένδυση είναι πλήρως ανθεκτική στη φωτιά, την υγρασία, τα παράσιτα και τις ζημιές από κρούση. Και μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε με ένα εξαμηνιαίο καθαριστικό υψηλής πίεσης.

Επιπλέον, οι επικριτές μπορεί να υποστηρίξουν ότι η αρχική τιμή της επένδυσης από χάλυβα είναι υψηλότερη από άλλους τύπους παρακαμπτηρίου. Ωστόσο, το κόστος ιδιοκτησίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής γίνεται πολύ ανταγωνιστικό. Ειδικά αν σκεφτείτε ότι η χαλύβδινη επένδυση δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια ζωής του σπιτιού σας και απαιτεί ελάχιστη ή καθόλου συντήρηση.

4 – Σύνθετα κεραμίδια στέγης

Όπως και οι σύγχρονες επιλογές επένδυσης, τα καινοτόμα υλικά στέγης μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ανθεκτικότητα μιας στέγης σε σχέση με τις παραδοσιακές επιλογές στέγης. Για παράδειγμα, τα σύγχρονα σύνθετα πλακάκια στέγης από καουτσούκ, υαλοβάμβακα και ανακυκλωμένα πλαστικά πολυμερή είναι μια καλή επιλογή. Επιπλέον, αυτά τα οικοδομικά υλικά μπορούν να έρθουν σε στυλ που σχεδόν δεν διακρίνονται από προϊόντα όπως ασφαλτοτάπητα και ξύλινα σέικ.

Ωστόσο, τα σύνθετα κεραμίδια οροφής έχουν τα υψηλότερα ποσοστά πυρκαγιάς και πρόσκρουσης στην αγορά. Αυτό τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα επιρρεπή στη φωτιά ξύλινα κουνήματα και τα ασφαλτικά βότσαλα επιρρεπή σε φουσκάλες.

Επιπλέον, αυτά τα παραδοσιακά προϊόντα υποβαθμίζονται με παρατεταμένη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Και συνήθως πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 15 έως 25 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, ο σύνθετος έρπητας ζωστήρας συνήθως σκοράρει καλά και μπορεί να διαρκέσει έως και 50 χρόνια. Επιπλέον, αυτό σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσετε την ίδια στέγη στο σπίτι σας για μια ζωή. Και χωρίς κόστος συνεχούς ανακαίνισης.

5 – Εσωτερικές πινελιές από καπλαμά πέτρας – Όμορφα οικοδομικά υλικά

Όταν πρόκειται για την κατασκευή για ανθεκτικότητα, οι σκέψεις πολλών ανθρώπων μεταπηδούν αμέσως στα θεμέλια, το πλαίσιο ή τα εξωτερικά στοιχεία του σπιτιού που θα δοκιμάσουν άμεσα τις δυνάμεις της φύσης. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να σκεφτείτε δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης για το εσωτερικό του σπιτιού σας. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλισμένα δάπεδα από σκυρόδεμα, μη πορώδεις πάγκους χαλαζία και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε μερικά εσωτερικά χαρακτηριστικά που είναι ανθεκτικά και καθαρίζονται εύκολα.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ηχογραφήσετε κατασκευασμένος καπλαμάς πέτρας τόνους στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είτε τα χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε έναν τοίχο με έμφαση στο μπάνιο είτε για να προσθέσετε λίγη υφή γύρω από ένα τζάκι, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, η στιβαρή όψη της κατασκευασμένης πέτρας θα προσδώσει μακροχρόνια γοητεία στους βαμμένους τοίχους, απαιτώντας τακτική βαφή για να καλύψει τις ζημιές από την καθημερινή χρήση.

6 – Διαπερατοί δρόμοι με χαλίκι

Οι κλασικοί τσιμεντένιοι δρόμοι φαίνονται όμορφοι όταν είναι νέοι, αλλά μπορούν να καταστραφούν από τις δυνάμεις της φύσης. Χωρίς σωστή στεγανοποίηση, το σκυρόδεμα μπορεί να είναι πολύ πορώδες. Και αυτό ενέχει τον κίνδυνο ρωγμών και τσακίσματος κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κατάψυξης/απόψυξης. Επίσης κινδυνεύουν να καταστραφούν από το πλύσιμο του υποστρώματος σε περιόδους υπερβολικής απορροής νερού. Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιών στρέφονται σε διαπερατά χαλίκια για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ανησυχίες και να προωθήσουν μια συνεπή εμφάνιση στο δρόμο.

Ενώ οι παραδοσιακοί χωματόδρομοι διατρέχουν τον κίνδυνο να ραγίσουν και να συσσωρευτούν με τη χρήση ή τις κακές καιρικές συνθήκες, οι σύγχρονοι δρόμοι με χαλίκι παραμένουν στη θέση τους. Και κάντε αυτό με διαπερατά λιθόστρωτα παγιδευμένα στο υπέδαφος του δρόμου.

Το πιο σημαντικό, αυτό διατηρεί το χαλίκι στη θέση του και εξασφαλίζει βέλτιστη αποστράγγιση. Και μια σταθερή εμφάνιση για το δρόμο σε όλες τις εποχές.

Αντέξτε στη δοκιμασία του χρόνου με αυτά τα δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης

Όταν αναλαμβάνετε ένα έργο αναδιαμόρφωσης, είναι απαραίτητο να επιλέγετε υλικά που λειτουργούν καλά. Και θέλετε να εξασφαλίσετε τη συνεχή επιτυχία της ανακαίνισης και να διατηρήσετε τη μακροπρόθεσμη αξία τους.

Έχοντας αυτό υπόψη, είναι καλή ιδέα να ανακαλύψετε αυτά τα δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης. Και πάλι, η μόνωση Polyiso, τα παράθυρα τύπου τυφώνα, η χαλύβδινη επένδυση, τα σύνθετα πλακάκια οροφής, οι πινελιές από καπλαμά πέτρας και τα διαπερατά χαλίκια είναι καλές επιλογές. Σκεφτείτε αυτά τα έξι δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης για το επόμενο έργο ανακαίνισης σπιτιού σας.

Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον για το σπίτι

Το να ζεις έναν οικολογικό τρόπο ζωής δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε. Όταν πρόκειται για μετάβαση σε α φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωήςείναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε από το σπίτι.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Comments (No)

Leave a Reply