Belmont College: μαθαίνοντας κάνοντας


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fepka/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το Πρόγραμμα Συντήρησης/Αποκατάστασης Κτιρίων

Διευθυντής Προγράμματος Dave Mertz, ο οποίος σχεδίασε και ηγήθηκε του προγράμματος Συντήρησης/Αποκατάστασης Κτιρίων (BPR) του Belmont College από την έναρξή του το 1989, υπηρέτησε ως Πρόεδρος του NCPE για δύο τελευταίες θητείες και υπηρέτησε ως Επίτιμος Πρόεδρος για τέσσερα χρόνια. Η υπεράσπιση και η επιτυχία του Mertz στην εκπαίδευση με βάση τη διατήρηση ήταν η ώθηση για τη συμπερίληψη από τον οργανισμό προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στην εκπαίδευση για τη διατήρηση στα μέλη του. Τιμήθηκε με το James Askins Lifetime Achievement Award (το 2014) από το Preservation Trades Network, εκ μέρους της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων, για τον ρόλο του στην ανάπτυξη και την υποστήριξη της παραδοσιακής επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Αμερική.

Ο Dave Mertz έλαβε το βραβείο James Marston Fitch 2017 από το Εθνικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση για τη Διατήρηση (NCPE). Οι πρωτοπόρες προσπάθειές του στην εκπαίδευση του Preservation Trades στο Belmont College αναφέρθηκαν ως ο λόγος που επιλέχθηκε για το βραβείο.

Απόφοιτος του Kansas State University με μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική και πιστοποιητικό στον περιφερειακό και κοινοτικό σχεδιασμό, ο Mertz δίνει τακτικά διαλέξεις για τεχνικές πτυχές της ιστορικής διατήρησης και της αναζωογόνησης της κοινότητας, υπηρέτησε ως πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου για την Εκπαίδευση για τη Διατήρηση και αντιπρόεδρος και των δύο Heritage Το Οχάιο ως Συμμαχίες Διατήρησης του Οχάιο. Υπηρέτησε επίσης στη συμβουλευτική επιτροπή του National Trust for Historic Preservation’s Preservation Leadership Institute και στη συντακτική επιτροπή του Preservation Forum, ενός επιστημονικού περιοδικού.

Πραγματική μάθηση στο Belmont College.

Ευγενική προσφορά του Dave Mertz, dmertz@belmontcollege.edu Το πρόγραμμα συντήρησης/αποκατάστασης κτιρίων του Belmont College αναγνωρίζεται ως πρότυπο στη χώρα και προσελκύει φοιτητές εκτός της λεκάνης απορροής των τριών περιοχών του Κολλεγίου. Κατά τη διάρκεια της 33χρονης ιστορίας του προγράμματος, μαθητές όλων των ηλικιών έχουν κερδίσει τα πτυχία BPR. Πολλοί εισερχόμενοι, μη παραδοσιακοί φοιτητές έχουν αποκτήσει προηγουμένως πτυχίο ή μεταπτυχιακό στη διατήρηση ιστορικών ή σε άλλο τομέα σπουδών.

Αρκετοί απόφοιτοι του Belmont College BPR (Συντήρηση/Αποκατάσταση Κτιρίων) κάνουν εξαιρετική δουλειά στον τομέα:

Νταν Γουόκερς αναφέρεται η εταιρεία The Western Reserve Preservation Company (https://westernreserve-preservation.com), με έδρα τη Μεδίνα του Οχάιο. Ο Walker βρισκόταν στην Οκλαχόμα όταν αποσύρθηκε από το στρατό για να επιστρέψει στο Οχάιο για να βοηθήσει τη φροντίδα της μητέρας του. Χρησιμοποίησε τα οφέλη του ΓΕ για να παρακολουθήσει το Belmont College https://belmontcollege.edu/bpr/ και γνωρίστε την εταιρεία αναδόχου ιστορικής συντήρησης. Ήλπιζε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, η οποία θα του έδινε την ευελιξία να βοηθήσει τους γονείς του, ενώ θα είχε επίσης την ευελιξία να περάσει χρόνο με τη δική του νεαρή οικογένεια.

Dan Walker, ιδρυτής του Western Reserve Company.

Πριν από την πρακτική του, ο Walker πέρασε ένα καλοκαίρι δουλεύοντας για τον Joe Tokarsky, έναν άλλο απόφοιτο BPR, στο Hale Farm and Village στο Bath του Οχάιο. Ο Τοκάρσκι ήταν Διευθυντής Συντήρησης εκείνη την εποχή. Ενώ ήταν στο Belmont, ο Walker παρακολούθησε επίσης το IPTW [International Preservation Trades Network], στο Frederick, Maryland. Εκεί συνάντησε κάποιον που διατηρούσε μια επιχείρηση αναστήλωσης κοντά στο Σινσινάτι. Όταν ο Walker αποφοίτησε, εντάχθηκε σε αυτήν την εταιρεία για να δουλέψει σε ένα έργο για το Ohio Historical Connection στο βορειοανατολικό Οχάιο, κοντά στο σπίτι του Walker. Στη συνέχεια ήρθε ο COVID-19 και απολύθηκε. Έτσι ξεκίνησε τη δική του εταιρεία λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Ξεκίνησε σιγά σιγά, δουλεύοντας σε έργα στη γειτονιά του και φτάνοντας στο σημείο που προσέλαβε ξυλουργούς. Τελικά, ο Joe Tokarsky άφησε το Hale Farm για να ενταχθεί στον Walker. Στη συνέχεια, ο Walker προσέλαβε την Dina Chatelain, μια άλλη πτυχιούχο BPR, και η επιχείρησή του συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Έργα από The Western Reserve Preservation Company

Περίπου 20 απόφοιτοι του Belmont College έχουν εργαστεί για το Κέντρο Εκπαίδευσης Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου όλα αυτά τα χρόνια. Το πρόγραμμα BPR έχει μια μακροχρόνια σχέση με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου Εκπαιδευτικό Κέντρο Ιστορικής Διατήρησης [HPTC)] στο Φρέντερικ του Μέριλαντ, όπου προσλήφθηκε πρόσφατα ο Χιούστον Άντκινς του Μπέλμοντ. Άλλοι απόφοιτοι του προσωπικού εκεί περιλαμβάνουν τους Eric Hutchinson, Tyler Yoder και Saminda Francis (τμήμα τοιχοποιίας). Mark Segro, Mark Stafford, Houston Adkins (τμήμα ξυλουργικής). Nathan Mikula, Nathan Ramsier (τμήμα ξυλουργικής); Hillary Lennox Segro, Mark Slater, Kari Grabinski, Sara Gibney (Project Management Team). Η Brianna Hummel ξεκίνησε στο HPTC, αλλά τώρα εργάζεται στον Λευκό Οίκο ως κηπουρός.

Αρχοντικό LyndhurstTarrytown, Νέα Υόρκη. Φωτογραφία: Elisa Rolle/Wikipedia

Άλλοι απόφοιτοι του προγράμματος Συντήρησης/Αποκατάστασης Κτιρίων του Belmont έχουν βρει δουλειά σε ιστορικά οικιακά μουσεία όπως το Frank Lloyd Wright’s Fallingwater, το Graceland, το Montpelier, το Stratford Hall, το Mount Vernon, το Lyndhurst και το Monticello, μεταξύ άλλων.

από τον Ράιτ τρεχούμενο νερό, Mill Run, Πενσυλβάνια. Φωτογραφία: lachrimae72/Wikipedia

Άλλοι πάλι εργάζονται για ιδιωτικές εταιρείες συντήρησης και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Και πολλοί απόφοιτοι έχουν ειδικευτεί στην αρχιτεκτονική, την αρχιτεκτονική ιστορία, τις καλές τέχνες και τον κοινοτικό σχεδιασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Belmont College:

ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ https://belmontcollege.edu/bpr/
ΕΙΣΟΔΟΣ Admissions@belmontcollege.edu
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ dmertz@belmontcollege.edu
ΤΗΛ. 740.695.9500

Comments (No)

Leave a Reply